Probleme la cutia automată BMW

Probleme  la cutia  automată BMW-Reparatii cutii automate  BMW.

Reparatii cutii automate  BMW.Problemele cutiei automate la BMW stabilite de către torque-converter-1500x1000experți.La BMW probleme  transmisiei automate sunt comune și asemanatoare cu alte automobile. Pe cutia automata  la 5L40E, de exemplu, BMW au chiar un mesaj scris in  care spune: sigilat pe viață. Nu încercați să reparați. Aceasta cutie  automata  este montata pe varianta  diesel la BMW, precum și pe ultima din serie  E46 si seria  3.Adevărul este că acest tipuri de cutiii automate trebuie să fie întreținute ca oricare alte cutii, în caz contrar ei pot avea  probleme grave, care necesită o reparatie  completă.Defecte la cutia automata, pe BMW Seria 7Modelele BMW Seria 7 fabricate  după 2003 au probleme in timp la sistemele mecatronice și corpul supapei de transmisie automată.Aceste defecte la transmisie  BMW serie 7sunt majoritatea identice:Schimbarea greoaie  atunci când trecerea de la N la D.alunecare usoara atunci când treci de la a treia la treapta a patra si mergând în modul de siguranță  într-o singură treaptă de viteză. BMW seria 7 sufera de  defecte ale convertorul de cuplu si masina incepe sa tremure atunci când conduceți cu vteza de  40-50km / h. Acest lucru necesită inlocuirea convertorul de cuplu.

Probleme  la cutia  automată BMW

La service constatăm că multe BMW-uri importate au probleme de transmisie automată. Scurgeri_de_ulei-cutia-automata-BMWAcest lucru se datorează căldurii si supra solicitarilor, multe dintre aceste mașini au fost utilizate mai mult  în perioada calduroasa. In perioada calda toate garniturile din  cauciuc tind să-și piardă maleabilitate  și să devină mult mai rigide  si casante.
Aceste garnituri din cauciuc ineficiente provoca scurgeri la uleiul din cutia automata si problemele apar in timp.

Probleme cutiilor automate la modelele diesel de BMW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Padelele la BMW

BMW foloseste de obicei pe  5040E transmisie automata  GM la  modelele  diesel. Acesta cutie automata  a suferit multe upgrade-uri a lungul anilor și are  o mulțime de probleme.
Problemele des intalnite sunt:
Nu intra in treapta marșarier
Eșec Converter
izolatie  exfoliata
Valvele corpului  deteriorate.
Ori de câte ori ne întâlnim cu aceste probleme  la atelierul nostru  de reparatii cutii automate, curatam  corpul supapei, curatati toate plărtile de frecare și pistoanele de depunere.
Probleme  comune la cutia automata  la seria 3 și Seria 5 BMW
BMW Seria 3 si  Seria 5 echipata cu transmisia ZF cu 5 trepte de obicei din  experienta noastra este cu probleme la  convertor de cuplu prin  exfoliere. Șoferii vor observa aceste   semne atunci când mașina are un tremurat  sau comportamentul unui  rateu la aproximativ 40-50km / h.
Această problemă la cutia automata de  BMW trebuie reparata cât mai curând de la  primele semne de cand  sunt observate. Dacă  continuati utilizarea automobilului cu aceste probleme deplasați riscati distrugerea Convertorului, se poate distruge întregul ansamblulal  pompei  de transmisie. Acest lucru va necesita o inlocuire  completă a transmisiei automate.
În afară de problema la convertorul de cuplu, aceste cutii automate cu 5 trepte sufera de obicei ruperea cilindrului D / G. Dacă acest cilindru se rupe, masina pierde  treapta marșarier. Această problemă la cutia  automată este una  care necesită o revizie  totală in vederea reparatiiei.
Reparația cutiiei automate la BMW
Problemele la cutia  automata pentru  BMW menționate mai sus sunt doar câteva dintre multele alte probleme care apar în mod regulat.