Despre noi

Service auto specializat in repararea si intretinerea de cutii automate  ale autoturismelor de orice marca Europene,Americane,Japoneze. Efectuam testare  pentru cutiile  automate de viteza, diagnoza cutie automata,reparare cutie automata si intretinere cutie automata.

Firma M.V.TRANSMISII AUTOMATE a fost infiintata pentru a raspunde cererii in crestere a reparatiilor transmisiilor automate, servicii de reparatii cutii automate,furnizare de piese cutii automate si intretinerea transmisiilor automate. Un factor foarte important pentru intretinerea corespunzatoare a transmisiei automate este intelegerea conceptului de revizie a cutiei automate in intervalul specificat de fiecare producator de cutii automate.

Echipa  noastra tehnica este specializata in strainatate, sunt certificati in repararea si intretinerea transmisiilor automate,de calitate, la preturi competitive.

Transmisiiautomate.ro  asigura livrarea pieselor si/sau subansamblelor necesare intretinerii sau repararii cutiilor de viteze automate de fabricatie americana, asiatica si europeana.Diagnosticare – Testare – Reparare Cutii de Viteza Automate, detine toata logistica si suportul pentru schimbul de piese, consumabile si chiar cutii automate noi si second-hand la preturi rezonabile. Colaboram cu mai multe firme de reparatii cutii automate din Germania si America,  asiguram piesele pentru reparatii cuti de viteza automate, documentatia, sculele si aparatura necesara.

Service-ul nostru de reparatii cutii automate ofera verificarea, starea cutiei de viteza automata de orice tip-TIP TRONYC, SEPT TRONYC, MULTI-TRONYIC pentru a preintampina defectiuni ale transmisiei. Ca metoda de prevenire a unei bune functionari fara probleme  la cutia de viteza automata este recomandata verificarea permanenta a cutiei de viteze si accesoriile acesteia, uleiul transmisiei automate si filtrul de ulei.

Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu unelte speciale si  informaţii, respectiv achizitiionarea şi aprovizionarea cu piese de schimb. Pentru lucrările executate de catre compania noastra, oferim garanţie.

Echipa noastra