Service cutii automate

Service pentru cutii automate pentru diverse tipuri si marci auto, experinta si profesionalism in domeniul reparatiilor de  cutii automate.

Service cutii automate

Service cutii automate

Reparatii cutii automate este un serviciu oferit de catre societatea noastra in care activam si este in continua perfectionare la nivel profesional. Nu există nici o componentă a automobilului mai complexa  decât o cutie automata. Transmisia-cutia automata este  responsabila pentru  schimbarea vitezelor (automat) modifica dinamic raportul si cuplu, viteză. Reparatiile cutiilor automate sunt efectuate la service-ul nostru si piesele sunt furnizate de catre fabricantul cutiilor automate. Cutiile automate sunt in continua dezvoltare tehnologica  si cuprind multe elemente electronice, senzori si sisteme de protectie. Pentru reparatia transmisiilor (cutiilor) automate este nevoie de multiple teste electronice si mecanice de catre specialisti, noi transmisiiautomate.ro detinem accesoriile si personal calificat pentru aceste teste la  aproape toate cutiile automate care sunt montate pe autoturismele dumneavoastra. Cutiile automate sunt atat de complexe prin structura lor, incat sunt foarte dificil de diagnosticat si  reparat intrun mod necorespunzator din [unct de vedere tehnic. Reparatiile si intretinerea cutiei automate  sunt efectuate la service nostru din- Gh. Titeica 85-87 sector 2 Bucuresti. oferim garantie in toate interventiile efectuate de catre societatea noastra   SC M.V.TRANSMISII AUTOMATE SRL

PENTRU IDENTIFICAREA USOARA CUTIEI DUMNEAVOASTRA DE VITEZA IN VEDEREA REPARATIEI, APASATI AICI!

Articole recente

Reparatii cutii automate Bucuresti

Reparatii cutii automate Bucuresti

Reparatii cutii automate Bucuresti de peste 18 ani si chiar daca sunt major in aceasta ramura de mecanica auto inca sunt in perfectionare. Numele meu este Viorel Mihai si sunt specializat in reparatiile de cutii de viteze automate la nivel de clasa europeana, dupa experienta acumulata in timpul petrecut in Cipru de 5 ani,  unde 80% din automobile sunt automate decid sa revin in Romania unde aceasta gama de automobile este in crestere.

Reparatiile  de cutii automate sunt unele complexe si sunt asociate in foarte mare parte cu componente si module electronice, acest tip de reparatie la cutiile automate necesita atentie deosebita si nu pot  fi efectuate pe un mediu improvizat si fara sa fiu foarte ironic (pe marginea drumului). Trasmisii automate MV. detine pentru reparatia acestor cutii automate diverse piese necesare din surse autorizate. Repar cutie automate de toate tipurile. Repar cutie  automata de Audi Multitronic cu 6-7 trepte, Tiptronic posibilitatea de a selecta treptele manual si este utilizata pe BMW-Steptronic, Mercedes-TouchShift, Volvo-Geartronic.

Reparatii cutii automate Bucuresti

Easytroniceste cutia inventie de la Opel, aceasta cutie automata nu foloseste convertor de cuplu,  este o cutie manuala clasica actionata impreuna cu ambreiajul de un calculator prin motorase electrohidraulice. Cutia Easytronic nu afecteaza performanta masinii si chiar scade consumul in comparatie cu alte cutii automate clasice care sunt stiute ca montate pe acelasi tip de motor cresc consumul cu pana la 2L% acest avantaj este datorat ca nu are convertor de cuplu, acesta piesa se defecteaza mai des la cutiile automate, cutia automata Easytronic schimba treptele mai rapid ca una automata si mai rapid decat cutia manuala.

Reparatii cutii automate  DSG VW

Aceasta cutie este intalnita pe automobilele grupului VW si utilizeaza doua ambreiaje, schimbarea facandu-se practic instantaneu ce face sa ruleze lin si rapid nu are timpi morti si nu se simnt acele plecari usor zdruncinate . Aceasta tip de cutie automata este foarte performanta.